dinsdag 4 maart 2014

Mijn eerste project als Stampin' Up! demonstratrice!


Op de Libelle zomerweek van 2013 maakte ik kennis met Stampin' Up! Samen met mijn moeder maakte ik daar een kaart, en we waren verkocht. Wat een fantastische producten! De catalogus die we hadden gekregen werd veelvuldig van voor tot achter (en weer terug) bekeken. Toen ik begon met het plakken van post-it briefjes bij de dingen die ik graag wilde hebben, kwam ik erachter dat ik sneller klaar was geweest als ik briefjes had geplakt bij de spullen die ik niet wilde hebben... Op internet ging ik op zoek naar een Stampin' Up demonstratrice bij ons in de buurt. We trommelden wat vriendinnen op en organiseerden een party bij ons thuis. Ons enthousiasme laaide nog verder op en aan het eind van de avond deden we een flinke bestelling. Sindsdien zijn er heel wat creaties gemaakt en nog een aantal bestelling gedaan. 

Al vanaf het begin van mijn kennismaking met Stampin' Up! speelde de gedachte door mijn hoofd om zelf demonstratice te worden. Vandaag hakte ik de knoop door, ik doe het gewoon! Dus zo gezegd, zo gedaan. Vanmorgen heb ik mij officieel aangemeld als Onafhankelijk Stampin' Up! Demonstratrice. Nu is het wachten op mijn startpakket, maar hierboven alvast de eerste Stampin'Up! creatie die ik heb gemaakt als 'demo'. In de loop van de week zal ik laten zien hoe ik dit notitieboekje gemaakt/versierd heb, dus hou mijn blog in de gaten!

Ben je inmiddels zelf nieuwsgierig geworden naar Stampin' Up!?  Stampin' Up! producten zijn alleen verkrijgbaar via onafhankelijke Stampin' Up! demonstratrices.  Via onderstaande links kun je de huidige Stampin' Up! catalogi downloaden. Als je vragen hebt, of producten wilt bestellen kun je een mailtje sturen naar suzannecreatief@gmail.com. Wil de producten liever eerst in het echt zien en testen? Dat kan natuurlijk ook! Nodig je vriendinnen uit en ik kom graag naar jullie toe om jullie kennis te laten maken met de Stampin' Up! producten. 

Liefs,
Suzanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten